Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://fsal.meb.k12.tr
Adres : Fidyekızık Mah. 6.Fatih Sok. No.14
VİZYON : Okulumuz, kendisine emanet edilen öğrencilerin ilgi, yetenek ve farklılıklarını millî ve ahlâkî değerlerle besleyerek alanında lider insanlar yetiştirecek saygın bir kurum olmayı hedeflemektedir.
MİSYON : Vatan topraklarının değerleri ile yoğrulmuş; milli, dini ve ahlaki sorumluluklarını bilen, evrensel insani değerleri özümseyen, hayata hazır, özgüveni yüksek bireyler için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 - 15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis ulaşımı vardır.
Ulaşım : Kent Meydanı´ndan Ertuğrulgazi-2 dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bursa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezi
Kontenjan Bilgileri : 9. sınıflar 139 öğrenci, 10. sınıflar 120 öğrenci 11. sınıflar 273 öğrenci 12. sınıflar 260 öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz 2020-2021 Öğretim yılında öğrenci kaydı almaya başlamıştır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : - 2023-2024 9. sınıflar yerleşme taban puanı: 83,9263
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : - Henüz mezun verilmemiştir.
Sportif Etkinlikler : - Erkekler Futsal İlçe Birincisi - Savunma sporlarında milli ve ulusal düzeyde derecesi olan öğrencilerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : - MEB ve İlçe Belediyesinin paydaş olduğu ortak projelere katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -